Våre betingelser

Alle bestillinger som mottas av selskapet blir registrert i datasystemet og ekspedert fortløpende etter oppgitt leveringstid. Varer kan ikke returneres uten at det på forhånd er avtalt. Ved retur av varer uten avtale blir 15 % av av varens verdi + utlagt frakt tur/retur belastet kunde. Kjøpte varer kan byttes i andre av selskapets varer hvis varen er ubrukt og i god stand innen 30 dager fra fakturadato. Kjøper har ikke rett til tilbakebetaling av kjøpesum ved tilbakelevering av varer. Returvarer kan ikke returneres i etterkrav.

Alle priser er eksklusiv merverdiavgift. Priser som er avtalt gjelder 1. levering. Det tas forbehold om prisjustering på senere leveranser. Ordre under kr. 4500.- (ex. m.v.a.) belastes med et ekspedisjonsgebyr på kr 300.- Varen blir normalt levert i post i butikk. Vi tar forbehold om skrivefeil. Vi sender kun vare til kunder i Norge. Enkelte varer tillegges frakt, etter avtale med kunde..

Betalingsbetingelse er 15 dager netto etter vareutsendelse hvis avtale om kreditt er inngått, ellers må de forskuddsbetales, gjelder kunder med org. nr. Ved forsinket betaling er kjøper forpliktet til å betale 12% forsinkelsesrente p.a.

Selskapet har salgspant i salgsgjenstanden til kjøpesum og eventuelle renter er fullt ut innbetalt. Selskapet her rett til å hente tilbake varene hvis kjøperen misligholder sin betalingsplikt.

Kjøper har plikttil å undersøke salgsgjenstanden så snart den er mottatt. Mangler som kjøper oppdager eller burde ha oppdaget må meldes skriftlig til selskapet innen 8- åtte dager etter mottakelse.

Kjøper har en reklamasjonsrett på 12 måneder. Gjelder ikke gummivare, plastslanger, silikon slanger. Hvis avtale om fast intervalleveringer er inngått gjelder spesielle garantier.Hvis produktfeil påvises av kjøper, plikter selger å erstatte varen med tilsvareende produkt.