Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for melking.no. Vi er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn på denne nettsiden. Agroteknikk Handel Import Norge AS samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Personopplysninger som sendes til oss via e-post, telefon eller kontaktskjema vil bare bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med din henvendelse. Opplysningene vil ikke bli brukt til noe annet enn hva som vil være relevant for ditt kundeforhold. Som bruker av vår nettside har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles.
Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Informasjon og personopplysninger kan slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.

Kontaktinformasjon
Agroteknikk Handel Import Norge AS, Hageteigen 2 , 4480 Kvinesdal

Tlf 38358600   E-post: ahi@ahi-norge.com

Hva er cookies/informasjonskapsler?
Vi benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler. Dette er små midlertidige filer som blir lagret på datamaskinen din for at nettsiden vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler. Merk at ved å endre på innstillingene for cookies i din nettleser kan det føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.

Slik administrerer du informasjonskapsler (Nettvett.no)

Samtykke til bruk av informasjonskapsler
Når du besøker og bruker www.melking.no, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.